2007 Hokfeest & Texel & Lux


Beste Bollenbranchers,                                                                                                           25 juni 2007

 

Na de nodige ongeleide e-mailberichten, die tot een zelden vertoonde onrust en even grote onduidelijkheid hebben geleid, ontvangt u hierbij - op veler verzoek - een vlugschrift van hare ranzigheid zelf, tegenwoordig weer residerend in het zompig moeras dat Haarlemmermeer heet. Jazeker, zij die onbetrouwbaarheid tot levenskunst heeft verheven, heeft de Hillegomse Hoofdstraat verruild voor Forsythiastraat 16, 2165 CH, in het altoos zo lieflijke Lisserbroek. En hoewel zij nog steeds geen rijdende brommer in de schuur heeft staan en zich in plaats daarvan in een opzichtige, topless huppelkuttencabrio pleegt te verplaatsen, draagt zij jullie, welgevormde adonissen der Bollenstreek Branch, nog steeds op handen. Behalve Geep natuurlijk, dat spreekt.  

 

Kort en goed: als je nooit meer je chagrijnig smoelwerk op een motortreffen laat zien  - en niemand je ooit meer iets vertelt (gek hè?) - kun je niet veel meer dan wat prangende agendapunten opsommen. Te beginnen met:

 

Jaarlijks groots Hokfeest van en voor Vrienden van de BB

zaterdag 7 juli vanaf 21.00 uur, tot zonsondergang 8 juli

 

Doel:               Nadat u zich met klinkende eurimunt toegang heeft verschaft tot dit van motorolie, ureum, maagzuur en gal vergoord perceel, beleeft u een drinkgelag dat zijn weerga niet kent. Bij dreigende wanverhouding tussen bijdrage en inname wordt u aan deze dwaling herinnerd door de zoetgevooisde Loeiboei, voormalig omroeper in Diergaarde Blijdorp.  

Locatie:          'Het Hok' aan de Veenenburgerlaan te Hillegom, genomineerd als een van de nieuw te benoemen zeven Wereldwonderen en behorend tot het UNESCO werelderfgoed.

Organisatie:   Pit Crew 'De Vier Linkerhanden', alias Peer & Noek; Arie gaat u voor in samenzang, na het stemmen van zijn zaag.

Parking:         Een blik op het erf is als een Geep op een trouwfoto: niet doen dus. Toegang tot het Hok der Hokken slechts met brommerd, fiets of moeilijke voeten.

 

TEXEL

Nu we het toch over moeilijke voeten hebben: ook dit jaar heeft Evenementenbureau Moaad zich weer tot piepens toe in de schulden gestoken voor:

 

 TEXEL 2007,  21-22-23 september

Jonkersbergen Hemmerweg 21 1797 RC Den Hoorn - Texel
Tel: 0222-319371 - 06-23239401 E-mail: jonkersbergen@planet.nl  /
www.jonkersbergen.nl

 

Æ      Deelnemers dienen vooraf 50,00 euri over te maken op rekening 67.87.81.095

(ING bank) t.n.v. A.M. te H. Wanbetalers worden aan de meeuwen gevoerd, na eerst te zijn vermalen door de schroeven van de Texelse veerboot. M.a.w.: helpt ons aller Arie de zomer door!   

 

Het programma is weer even origineel als verrassend:

 • BBQ
 • vrolijke kout rond 'ein niedriges Feuerchen'
 • tussendoor een klein biertje doen
 • doelloos het eiland doorkruisen
 • de liefde betuigen aan het Texels schaap

 

Zelf meenemen:

 • schapentekenspray (vergeet vooral naad, scrotum en liezen niet - voor Geep: ook oksels en oren)
 • wolvast glijmiddel
 • (rijdende) brommer (dat dunt lekker uit)
 • euri en/of plastic geld
 • dorst en goede luim
 • slaapzak en sloop
 • een Geep dan wel opblaasvriend (M/V) met scherpe lasnaden                                                        

 

Rukweekend

Maar vóór het zover is, is er nog van volop ander fraais te genieten. Neem het erelid M.K. te C. te Lux: hij wijst u op de niet aflatende reeks topevenementen op Camping High Chapparal te Godbrange (www.high-chapparal.com) alwaar het doorgaans goed toeven is tussen de Bofferdingen en verkoolde kadavers.  

Rockweekend,  27-28 juli 2007

Rue du Village 1a - 6170 GODBRANGE - LUXEMBOURG -

Email: info@high-chapparal.com Tel: (352) 788859  -  Fax: (352) 788860

 

Ook bij dit programma hoeft u niet al te veel na te denken:

 • vrijdag 1 band
 • zaterdag overdag 1 band buiten, 's avonds 1 band binnen
 • genre: mix van Heino en Rex Gildo tot Iggy Pop en Motorhead
 • bierkraam, Jägermeisterkraam en podium buiten
 • Luxemburg is het enige land ter wereld waar ze net zo praten als Arie vanaf 23.00 uur
 • kijk voor meer evenementen op de site

 

En dan is er nog een toerrit gepland op 9 september 2007, in samenwerking met de Hillegomse Harddraverijvereniging (bron: voorzitter van natte drek Peer, ingefluisterd door Arie Otte, lees: hoogst onbetrouwbare informatie). Laat ons hopen dat er t.z.t. nog concretere berichtgeving volgt, zoals tijdstip en locatie, hoewel totaal onbelangrijk in dezen.

 

KORT NIEUWS

 

Nina rules

Genoeg gezeverd, tijd nu voor kort nieuws. Zo deed uw sympathieke medelid Nina - bevallige bijslaap tegen wil en dank  van de zo pijnlijk aan de zelfkant koekende Loeiboei - onlangs kond van het behalen van haar motorrijbewijs. Zulk heuglijk nieuws is bij uw clubslet uiteraard in vertrouwde handen. Anders gezegd: het hele gezin Boei - op de kleine na - trekt er sinds kort op de onregelmatig lopende brommers op uit om te illustreren waar de Bollenstreek Branch zijn bedenkelijke reputatie aan dankt. Hier steekt zelfs een Geep in topvorm en met sandalen schril bij af. Vanuit het clubsletteriaat: van harte gefeliciteerd Nina!

 

Bronstige Arie

Over pril geluk gesproken: waar de BB enerzijds sinds kort weer twee nieuwe vrijgezellen telt, koesteren anderen hun huwelijksgeluk. Op 23 juni jl. vierden voorzitter Peer en zijn lieftallige Stubbie hun 12,5-jarig verbond, dat destijds zelfs met een heuse liefdesbaby werd bekroond. Dit feest werd in kleine kring gevierd, zonder medeweten van uw clubslet en uzelf ongetwijfeld. Wel van de partij waren schildersbedrijf Noek en vrijgezel Geep, de laatste voor de vrolijke noot. Schuinsmarcheerder Arie moest het helaas laten afweten. Hij gaf de voorkeur aan een rendez-vous met een mysterieuze dame bij een niet nader benoemde BBQ. Uw sloerie blijft deze van testosteron doortrokken ontwikkelingen met gepaste discretie volgen.

 

Van Slettensteijn