2006 Rukfestival Lux MK

        Juli 2006

 

*** NAGEKOMEN ONHEILSTIJDING ***

 


Beste Bollenbranchers,                                                                                                          

 

Tot mijn diepste leedwezen bereikte uw clubsloeriaat enkele dagen geleden het bericht van de onbetrouwbare impresario in zijn nadagen, M.K. te C. te L., dat al zijn eerder gedane beloften over een groots Rockfestival te Godbrange in Lux op niets gestoeld blijken. Net nu alle actieve met pus gevulde rupsen van stront hun schamele eurocenten bijeen hadden geschraapt om komend weekend welgemutst op den brommerd richting camping High Chapparal af te reizen, blijkt er geen vergunning te zijn afgegeven voor een 'groots Rockfestival'. M.K. zelf bleek tot vandaag niet bereikbaar voor commentaar en zijn bureau werd – op een kortgerokt, driftig haar nagels droog wapperend, veuls te jong mokkel na – geheel leeg aangetroffen. Een openstaande kluisdeur restte slechts als stille getuige van een overhaast vertrek.

 

Reden voor u om bij de pakken neer te zitten? Geen denken aan. Nu u verlost bent van het vooruitzicht van een weekend lang de takkeherrie aan je harses tot het bloed je liezen rood kleurt, kunt u met een gerust hart gewoon naar Lux afzakken voor het allereerste:

 

 

Camping High Chapparal Geen Ruk Aan Festival (GRAF)

in Godbrange (L)

op vrijdag en zaterdag 21 & 22 juli 2006

Festivalentree voor het hele weekend: onbekend (voorheen ± 600 Beffen)

 

 

Onze uitgeweken Luxemburgse impresario M. K. laat via zijn raadsman weten dat het nog steeds de moeite loont om massaal naar Godbrange te komen, het lieflijke Luxemburgse dorpje waar men liever de rug van onze M.K. ontwaart dan zijn gelaat. Oké, het Rock Festival is dan wel omgedoopt tot Geen Ruk Aan Festival (GRAF), de fraai glooiende wegen, de Bofferdingen, BBQ, camping én een heuse live band lonken nog steeds. En dan hebben we het nog niet eens over Geep.

 

Met andere woorden: gewoon allemaal komen dus, al was het maar om M.K. tot vervelens toe zijn mooie praatjes in te kunnen wrijven.                                          

 

 

Groet van uw clubsloerie