2006 Rockfestival Lux MK

               

 

Juni 2006

Beste Bollenbranchers,                                                                                                   

 

Het is haast niet voor te stellen, maar het barst van de activiteit binnen de Bollenstreek Branch. Met het klimmen der jaren en het zakken der pensen en boezems lijkt deze fossiele klontering bezig aan een heuse revival. Het ene na het andere evenement ziet het levenslicht en dat nog wel internationaal. Is het binnen onze landsgrenzen vooral Evenementenbureau MOAAD te H. met ene A. M. aan het roer dat de kar trekt, in een glooiend landschap ten zuiden van de Belgen, waar een raar brabbeltaaltje wordt gebezigd (zelfs als men nuchter is), is het M. K die de boel voortdurend opport. Kortom: de BB lijkt te ontslakken en legt na jaren van kommervol malheur zijn kwalijk riekende, van zuurdesem vergoorde kleed af om met vernieuwd elan de zo zorgvuldig verwaarloosde brommerds aan te slingeren. Hulde van het sloeriaat!

 

Is er dan werkelijk geen dissonant te melden? Wel wis en drie! Te beginnen met uw clubslet zelf die, hoog verschanst in haar sloeriaat aan de Hoofdstraat te H., haar eigen schijnwereld in elkaar schijnt te Schoeveren. Sinds zij lijdzaam haar kekke rode Targaatje zover heeft laten kaalplukken dat nu het wachten is op een geschikte donor en een transplantatie in de kliniek van De H. te N., verzint het wicht keer op keer een nieuw k-smoesje om maar niet met d'r tere achterste op het ruwe zadel van een motorfiets te hoeven plaatsnemen. Het ranzige, onbetrouwbare mokkel mijdt zorgvuldig ieder BB-evenement en schijnt onlangs zelfs gesignaleerd te zijn in een Japans wijvenootootje zonder dak. How low can you go: uw clubslet, verworden tot een Geep op vier wielen.

Genoeg geweeklaagd, tijd voor de grootse aankondiging van het ongeëvenaarde:

 

Camping High Chapparal Rock Festival in Godbrange (L)

op vrijdag en zaterdag 21 & 22 juli 2006

Festivalentree voor het hele weekend: slechts 15 euri (± 600 Beffen)

 

Onze Luxemburgse impressario M. K. rept van: 'een twintigtal zeer gedreven bands uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk die elkaar op een groot veld naar de kroon steken om u het bloed uit de oren en de draaier van de atlas te spelen'. Voorwaar een strakke aanbeveling om de zintuigen weer eens goed te laten geselen onder het genot van de nodige Bofferdingen. Naar verluidt was de argeloze en aan twee oren dove M. K. er vorig jaar ook al bij en was hij tot tranen geroerd door – en ik citeer: 'vele goeie deunen, covers en zelfinelkaargedraaidetrommelvliesverscheurende ballades'.

Er zijn er voor minder met betonnen schoenen in het Noordzeekanaal geflikkerd, hoor ik u denken.

 

Camping High Chapparal Rock Festival in vogelvlucht:

  • tentje prik en lig
  • Bofferdingen tot het klotst
  • grillen tot het zeer doet 
  • Voor hen die nog kunnen: helse rondrit op den zaterdag

 

Laatste nieuws: hij of zij die ooit nog van Noek's kwastende en smerende diensten gebruik wenst te maken, gaat hier pakken euri voor neertellen want onze Noek is sinds kort officieel ondernemer. Onze aimabele smeerkees met de kleine stem spreekt van 'een logische ontwikkeling' en 'een kind kan de was doen'. 'Gewoon een kwestie van men dope een Geep in een tex-emmer en smeren maar'.

 

Wij wensen onze Noek een dikke pens als directeur.                                                Groet van uw clubslet