2006 Arie-Maarten-Pim


                                                                                                                                         

                                                                                                                                                April 2006

Beste Bollenbranchers,

 

Uw clubslet deugt niet. Vraag maar aan Arie. Sinds in de Hoofdstraat te H. de carburateurs van haar verkommerende Targaatje onder haar rood verlichte venster zijn geknipt, is zij lelijk de weg kwijt. Niet met de motor – daar reed onze neringdoende achter afwerkschotten sowieso al een paar jaar niet meer op – maar in het algemeen. Neem ons aller Arie. Deze bovenstebestebrave BB'er was nog maar koud terug van een machtige rondrit in Nieuw-Zeeland (valt nog heels niet mee, zo op z'n kop rijden, wat Arie onderschreef met een buiteling die er niet om loog), of hij maande uw clubslet tot het schrijven van een vlugschrift met oproep tot een helse motorrit. Uw sloerie gaf echter al vijf weken lang niet thuis, onder het mom dat het nogal druk was in haar afwerkzone. Daarom véééééééééél te laat de volgende aankondiging, met als enig voordeel dat nu zelfs de gemiddelde BB'er geen tijd meer heeft om het volgende topevenement te vergeten:

 

Holland-motorrit (100 km) met de AJS-club

op zondag 23 april a.s.

 

Start: 12.00 uur

Vanuit: onbekend (dat kon dus weleens café De Kleine Beurs te H. zijn)

 

Dit jaar speelt Arie met vuur: deze keer geen Bollenrit (de bollenboeren waren de oliespray en de rondvliegende stukken oud ijzer van het Britse topmerk kennelijk meer dan zat, nu na alle wormen en insecten nu ook het gewas dood bleef), maar een heuse Holland-rit. Arie heeft in Nieuw-Zeeland voorlopig genoeg cultuur gesnoven, dus de 100 km lange tocht (verwachte duur: ± 14 uur) wordt slechts onderbroken voor af en toe een kroegstop (naast de gebruikelijke uitvalstops en valpartijen door gierende oliën). Hulde Arie!

 

Euri voor Arie

Om Arie toch nog enigszins te gerieven, hierbij een dringende oproep voor de Texel-gangers 2006. Arie heeft al z'n geld verzopen aan lauw Nieuw-Zeelands bier en verder uitgegeven aan alle brokken aan zijn Guzzi de laatste tijd (uitgezonderd aan twee Dell Orto's aan een stuk gas- en chokekabel). Hij zou het daarom wel zo aardig vinden als tien mensen € 50,= aan hem overmaken voor de tweede vooruitbetaling voor de Texelse accommodatie. Arie's rekeningnummer is: 6787.81.095 van de ING(Ik Niet Geld)-bank. Dus zodra u uw welverdiende uitkering binnen heeft, aftikken die 50 euri voor Arie!

 

Luxemburgse Kool

Maar in dit BBB is er nog meer fijn nieuws te melden: in tegenstelling tot uw van wratten vergoorde clubsloerie zit de Luxemburgse Kool (niet te verwarren met Brussels lof) namelijk in het geheel niet stil. Dat heeft u in zijn onsamenhangende e-mails van respectievelijk 29 maart en 8 april al met moeite kunnen lezen. Daarom onder de vele dyslectici onder u hierbij een bondige samenvatting van al het heerlijks waarvan u binnenkort kunt genieten tussen de Luxemburgse Heuvelen en de Belgische Bollen. In chronologische volgorde:

 

 

 

 

 

 

 

30 zeuri-treffen in clubhuis MC Heracles

in Retie, België (vlakbij Turnhout)

op zaterdag 29 april a.s.

 

Maarten kent deze maten van het Zweeds Wintertreffen, dus dat moet wel kwalijk volk zijn. Volop vertier volgens Maarten en ik citeer: 'Goeie troubadour (bard?), bubbelbad (gistende gierkelder?), Belgische pinten (ongeëvenaard), warme prak (anders dan 's nachts in je zompige tent?), ontbijtje, tentje prik, een Geep, etc. etc.' En voor de schraperigen onder u: slapen, avondeten, ontbijt en taxi heen en weer naar het eethuis voor slechts een schamele 30 euri. Wie doet je wat? Kijk voor meer info op: www.heraclesmc.be en laat Maarten even weten of je van de partij bent.

    

Zomertreffen MC Heracles & Rockfestival High Chapperal te Lux

Om de stemming erin te houden, organiseert MC Heracles bovendien een groots zomertreffen in Retie (B) (zie bijgevoegde posters) op 2-3-4 juni. En Maarten zou Maarten niet zijn als hij niet met een heus Lux' evenement op de proppen zou komen. In Godbrange (het o zo lieflijke dorp in Luxemburg dat Maarten en zijn gezinnetje zo onbarmhartig heeft uitgekotst) wordt op 21 en 22 juli op camping High Chapperal een rockfestival gehouden (Híííííííííííííííí'hááááááááááááá'!!!). Maarten doet kond van: 'Goeie bands, biertje, BBQ, tentje prik en een Geep die van hand tot hand gaat'. Wie daar allemaal trek in heeft, inclusief het laatste, dient zich onverwijld aan te melden bij Maarten, opdat hij voldoende land kan laten scheuren en latrines graven. Uw brommerds zijn als het goed is tegen die tijd stofvrij na het flossen voor Pim's motorshow, dus geen goedkope smoesjes aub. Daar heeft u immers een clubmadelief voor.

 

10 jaar Motorclub Lisse

Over Pim gesproken, die had toch ook een mailtje gestuurd? Wel wis en drie, want volgens zijn jaartelling bestaat Motorclub Lisse krek 10 jaar. Genoeg reden om ook uw kromgetrokken schrot bijeen te vegen in de Hobaho-hallen te L., alwaar menig bezoeker zich de handen beurs zal slaan op de dijen. Pim heeft het volgende programma voor ogen:

 

Do 25 mei       11.00 u tot  21.00 u Motorshow

Vr  26 mei      12.00 u  tot  21.00 u Motorshow

Za 27 mei       11.00 u  tot  23.00 u Motorshow

Zo 28 mei       geen Motorshow maar een toerrit: 09.30 u vertrek vanuit de corridor in de Hobaho

 

Doe Pim een plezier en laat u van uw beste kant zien. Uw clubslet heeft er op dit moment werkelijk geen benul van (waarvan wel getuige haar vele SOA's?) hoe het met de respons zit, maar het stimulerende mailtje van Constant T. te H. aan het adres van B. de G. te H. staat nog trillend op haar netvlies.

 

Uw clubslet

 

Bijlagen per e-mail: aankondigingen MC Heracles