2004 Vooraankondiging BBB 4x

Waarde leden van kwalijk allooi,

 

Uw clubsletteriaat ligt al enige maanden begraven onder een hus werk, dus een langverwacht BBB, druipend van lillende ranzigheid, moet helaas nog even op zich laten wachten.

 

Wat absoluut niet langer kan wachten is de aankondiging van veel BB-moois, waarvan het eerste evenement - topweekend Heerlen - al volgend weekend aan de orde is.

 

Het heeft Mar en Boer behaagd een speels arrangement te reserveren op:

 

Camping-cafe in den HOF
Musschenbroek 27
6414 AB Heerlen
T 045-5708234
F 045-5729972

 

En wel in het weekend van 19-20-21 maart. De boodschap van Mar lag er al enige tijd en ik zal het niet meer wagen anderen dan mijzelf de schuld te geven van het uitblijven van berichtgeving; daar heb ik minder gelukkige ervaringen mee.

 

 

Dan kwam Peer in al zijn reuzeligheid nog op de proppen met 3 topevenementen, die jullie alvast in jullie agenda mogen krassen:

 

17-18 april: IJmond-treffen van MC IJmond; nadere bijzonderheden volgen van Peer, dus dat wordt niks.

 

05 juni: BBQ bij Peers en Noeks sleutelkot aan de Venenburgerlaan, t.g.v. hun beider verjaardag; bij deze rituele kadaververbranding (verkoold van buiten, met kloppende bloedvaten van binnen) zal wellicht ook een pilsje worden geserveerd; kostbare geschenken voor beide heren lijken uw clubslet ongepast.

 

26-27 juni: Het Eerste En Wellicht Direct LaatsteTEXIT-treffen te Z├╝rich (CH), net boven de Afsluitdijk, als alternatief voor het zo pijnlijk ter ziele gegane TEXEL-treffen. De hemeltergende details volgen in het BBB, dat er spoedig aan zit te komen. Misschien weet die hobbezak van Peer dan ook meer over het IJmond-treffen te melden.

 

Excuus voor dit warrig betoog, maar er komt dus nog een heus vervolg onder het welbekende briefhoofd.

 

Tsjuus,

 

Uw clubslet

 

PS. Informeer ajb de e-mailloze heidenen in jullie omgeving, opdat er - te beginnen in Heerlen - hoe meer zielen, hoe meer vreugd zal gelden, los nog van pret en jolijt en gezellige kout.