2002 zeuro 45 treffen


                                                                                                                                       Augustus 2002

Beste bollenbranchers,

Zou het dan toch nog mogelijk zijn: een motortreffen organiseren dat verder voert dan het altijd overzichtelijke Texel en waarvoor toch nog meer dan vijf mensen bereid zijn het aggregaat aan te schoppen dan wel te zwengelen? Volgens ons zeer gewaardeerd maar desondanks ernstig dissidente lid Maarten K., woonachtig in het godvergeten Christnach te L. welzeker en vast. Die overtuiging verleidde hem tot een nieuw initiatief, als waardig opvolger van het roemruchte BEF 2000-treffen dat door de invoering van de euro zo pijnlijk ter ziele moest gaan. Wij hebben het hier over het:

Zeuro 45-treffen

20 t/m 22 september 2002 op camping High Chapperal (Hí, háááá!!)

Godbrange, Luxemburg

Oude tijden herleven

De goede Maarten zou in zijn thuisland dolgraag oude tijden doen herleven. Want wie herinnert ze zich niet: die kostbare momenten van blinde kameraadschap waarin je samen met een drinkebroer in een te nauwe, klamme slaapzak gestoken, met je fijne jonge-jongensbillen tegen elkaar gedrukt de nacht moest zien door te komen. Of 's morgens, met de blaas op knappen, je tent uit stommelen en languit op je ranzige vergoor gaan midden in een grote gier kots van jezelf of je beste vriend. Of je hebt al helemaal geen tent meer kunnen bereiken en ontwaakt, zwaar onderkoeld en volledig verrot, in een weiland met diverse voetstappen op je gescheurde goeie goed, waartussen zelfs die van evenhoevigen, en met je broek op de enkels en een branderig knipoog als stille getuige. Ja, ja beste leden, het roemruchte BB-verleden kan herleven, maar dan moet ook jij eens een keer met je luie paddenreet van die doorgezeten driezits komen.

Zaterdag 21 september toerrit, BBQ en muziek

Voor de schraperds onder ons - en die waren er vroeger al in ruime mate - is het plezierig te weten dat BEF 2000 dan weliswaar de nek is omgedraaid door euro-Duisenberg en zijn militante vrouw, maar dat Maarten er in is geslaagd de hulpsheriff van High Chapperal de absolute bodemprijs van 45 euro door de strot te duwen. Dat betekent dus nooit meer zeuren op het Zeuro 45-treffen, ook niet in 2003 en verder. Voor dit schamele bedrag kun je immers 2 nachten lang je schimmelige lappenhut buiten laten luchten (voor de nazi's en NSB-ers op BMW's onder u is ook een heuse legertent beschikbaar), 2x ontbijten (mits niet reeds voorover gepleurd in voornoemde kots) en 2x BBQ/warme prak. Zaterdag is er een fraaie toerrit en 's avonds muziek. Dat dit arrangement niet voorziet in de te nuttigen alcohol, zal de goede verstaander onder de bultlevers binnen de BB niet zijn ontgaan. Zelf meenemen dus: slaapbaal e.d., glijmiddel, een rijdend aggregaat, voldoende zeuro's dan wel plastic tegoedbon hiervoor en de liederlijke drankzucht die de BB heeft gemaakt tot wat hij nu is: een van maden vergeven kadaver. O ja, op voorspraak van voorzitter Peer zal het Zeuro 45-treffen in het licht van de BB ISO-certificering als vrouwvriendelijk treffen worden aangemerkt, voor zover hierover nog onduidelijkheid mocht bestaan. Aanmelden vóór 1 september bij Maarten Kool,

telefoon: 00 35 2268 70 238 of per e-mail: nkool@crosscomm.lu (jazeker: nkool, geen mkool).

Allemaal komen dus, ook jij daar ja!   ŒŒŒŒŒŒŒŒ Œ

Texel 2003

Wat nou: 'die BB-briefies zijn altijd te laat'? Texel 2003 valt in het weekend van 20 t/m 22 juni. Noteren dus.

Diepvrieskip

Heeft Kuiken ooit nog lelijk lopen lonken naar een zijspan, sinds kort verplaatst de voddenbaal zich in een Landrover Defender. Naar verluidt zal hij komende winter in het gezelschap van 'Mar van Boer' de helletocht naar Scandinavië per blik aanvaarden, want vriend Kuiken schijnt niet van diepvrieskip te houden.

 

Uw clubslet