2001 texel dmpgr dood leve BB


                                                                                                                                       6 mei 2001

Beste bollenbranchers,

 

Afscheidingsbeweging De Met Pus Gevulde Rups is dood, leve de Bollenstreek Branch! Het is de trage, ranzige larf maar niet gelukt om uit te groeien tot de prachtige vlinder die men met dit clubje beoogde en dus is de arme ongewervelde met een welgemikte trap - en met een akelig knappend geluid - uit zijn lijden verlost. Kortom, de BB is weer an der Reihe dus de hoogste tijd voor een even origineel als sprankelend evenement:

 

MKZ- en preventief ruimen-treffen Texel op 15-16-17 juni 2001

 

Op 15, 16 en 17 juni zoeken wij weer een warm en vochtig nestje in een van de liederlijk verzuurde, grondig vergoorde en van de bedmijt vergeven kotten van boer Commandeur. Maar niet eerder dan dat onze eigen Boer met zijn span vol met MKZ-virus klomp aan land heeft gezet en het lieflijke Texel tot onverwachte besmettingshaard heeft gebombardeerd. Orale seks met het Texelse schaap moet dan ook worden afgeraden, want het is nog niet geheel duidelijk of de wondblazen bij deze dieren kunnen worden overgebracht op de roede. Dan wijzen wij er ook nog met klem op dat als de beestjes niet wegrennen voor een bruuske toenadering, dit niet noodzakelijk als een 'ja, ik wil' kan worden uitgelegd. MKZ schijnt namelijk nogal zeer te doen aan je poten. Een bijzondere waarschuwing gaat dan ook uit naar de evenhoevigen onder de BB. Zij vormen een risicogroep binnen de club en zijn doorgaans herkenbaar aan het dragen van teenslippers in de badruimte van boer Commandeur. Op het moment van schrijven is nog niet geheel duidelijk of cateraar Jan Dwaasdorp alweer koelvloeistof, motorolie en een gereviseerd blok in zijn uitgewoonde Ascona heeft gegooid. Anders staat hij wellicht nog langs de weg met zijn kippenknoken en wild vlees in de aanhanger.

 

Wat is er zoal voorgevallen na het laatste DMPGR-bulletin van vorig jaar. Wel, naast de gebruikelijke onderlinge onverkwikkelijkheden, viel dat wel mee. Peer wist te melden dat er drie paar verse BMW-hangtieten zijn opgedoken: voor Kuiken, Huut en Frits. Peer zelf heeft met Noek weer een Hillegoms kot betrokken, waarin op de woensdagavond uiterst serieus schijnt te worden gewerkt aan een Moto Guzzi Le Mans Ultima Edizione voor Noek, stijf van slak- en algaanslag van vorige eigenaar R. de J. Volgens Peer ademt het project veel vertrouwen en hun beide kelen een doordringende bierlucht. Peer zelf schijnt de laatste tijd weer te worden gesignaleerd op de rug van Rommeltje, u weet wel, die SAM-racer in zwerverskleren, oftewel een Le Mans waaraan onverantwoord veel gerotzooid is, wat vooral de betrouwbaarheid bijzonder ten goede schijnt te zijn gekomen.

 

Verder wordt Theo Schrama van tijd tot tijd vermist. Hij leek het zompig Bollenstreeks moeras permanent te hebben ingeruild voor exotischer oorden in Thailand, compleet met vrouw en kind, maar duikt toch ook weer steeds vaker in Hillegom op, waar hij zelfs onlangs een appartementje kocht. Het is dus niet geheel duidelijk wat deze deeltijdmissionaris in de schild voert. Wel pijnlijk voor hem is dat Marco Bruggemans en uw clubslet de 35 piek die Marco Theo nog schuldig was na Texel 2000, samen hebben opgezopen tijdens een nachtelijk rendez-vous in broeierig Rotterdam. Tijdens het MKZ- en preventief ruimen-treffen op Texel kan alles weer op zijn hoefjes terechtkomen. Tot ziens dus op:

 

Kampeerboerderij 'De Stolp', Stolpweg 35 Den Hoorn; een slaapbaal mee volstaat.