2000 hacke & texel dmpgr sjaaklein & hutepuut


MC De Met Pus Gevulde Rups 

Lisserbroek, 12 mei 2000

 

Lieve met pus gevulde rupsen,

 

Het is al weer een tijdje stil geweest rond de gezellige afscheidingsbeweging (what's in a name) DMPGR. Dat komt niet omdat uw typemuts niet wilde, maar bij gebrek aan input van de penningmeester (K.L. te H.) houdt het natuurlijk op. En op die van reuzel vergoorde dissidente voorzitter van drek (P.v.d.B. te L.) rekent al jaren niemand meer. Gelukkig is daar nog de vastheid van het secretariaat. Op een haar na viel de eretitel 'Secretaresse van het Jaar 1999' ten deel aan uw clubmuts. Toen echter een of ander confectiekutje van Schoevers (toegegeven: wat wás ik jaloers op haar geharste poten!) met de eer ging strijken wist ik wat mij te doen stond: wég uit dat keurslijf van die Mitsubishi-slavenhandel! Uw clubmuts trok de stoute pumps en haar ondergoed met gaten aan en is onlangs een klein, maar verrot gezellig tekstschrijverbureautje begonnen (Textpliciet, bureau voor alles dat de man boeit en begeert).

 

Dat is natuurlijk niet niks. Misschien is het wel aardig om te vermelden dat zowel een bulletin van de Bollenstreek Branch als van De Met Pus Gevulde Rups deel uitmaakten van de bijlagen waarmee de eerste en belangrijkste opdrachtgever over de streep werd getrokken. Maar misschien ook niet. Als nu mijn nagels niet breken en mijn mantelpakje niet al te veel gaat schrijnen en zweten deze zomer, voorzie ik een gouden toekomst. Voor zowel het bureau als voor DMPGR. Bij het uitblijven van input en ondersteuning vanuit het eerder genoemde wanbestuur heeft zich inmiddels een tweede muts gemeld ter versterking van het secretariaat. Okay, Hutepuut is dan misschien nog niet zo bedreven in het harsen en epileren van al die nare plekjes waar je dat haar écht niet wilt hebben, zij kan heel vrouwelijk zijn en heeft een aangename telefoonstem.

 

Met dit tweemutsige team kan onze club de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien. Hun eerste proeve van bekwaamheid moesten zij geheel ongewild gisteren al afleggen. Net toen zij in de Kanaalstraat te Lisse hun ergernis stonden uit te wisselen over de dubieuze rol van de penningmeester, verstoorde een harde klap de stilte. Daar aan de overkant lag een vrachtwagen van Ruigrok onder zo'n vermaledijde bromscooter. Zonder te verblikken of te verblozen had Hutepuut haar Gay SM'etje al uit haar handtasje gegrist - waar zij met de trilfunctie op 'vol' overigens wáááááánzinnige dingen mee uithaalt - en stond weldra uitgebreid te beppen met zo'n grote geüniformeerde man van 1-1-2. Nadat Sjaaklein met de mond had vastgesteld dat de hevig schokkende, goed gebouwde en prettig naar mannenzweet geurende chauffeur niets mankeerde, bleek de dader op (inmiddels half onder) de bromscooter een pijnlijke schouder en een gecompliceerde beenbreuk te hebben opgelopen, waarmee hij lelijk op de pas nieuw geasfalteerde weg lag te lekken. De vrachtwagen was gelukkig nagenoeg onbeschadigd.

 

Zo zie je maar: een goed geolied span die twee. In de nieuwe taakverdeling tiept Sjaaklein er lustig op los en zorgt Hutepuut voor de wonderbaarlijke vermenigvuldiging, want dat kan Sjaaklein's bruintje nog niet trekken. Zolang als het duurt overigens, want in navolging van Sjaaklein heeft ook Hutepuut er de brui aan gegeven qua vastigheid en pensioenrechten en dergelijke. Zij gaat zich binnenkort lekker laten detacheren bij een van die leuke escortbureaus.

 

Pfoe zeg, dat was me een hele inleiding, dus snel ter zake. Eerst maar even doornemen wat we door Kuiken allemaal gemist hebben. Op 8 april ging het klaverjassen bij de Bussen - "Bestáán die nog?" hoor ik jullie denken - niet door bij gebrek aan aankondiging. Gelukkig maakte het paasweekend in Heerlen op 23 en 24 april een hoop goed, al viel de opkomst - mogelijk door een gebrek aan voorkennis - wat tegen. Datzelfde gold voor het Ardennenoffensief van DMPGR t.g.v. Bevrijdingsdag afgelopen weekend, al maakte camping 'Daytona' een hoop goed. De enthousiaste uitbater werd door ons aller Boer te verstaan gegeven dat er helemaal niet werd ingeschreven en wel vanwege het "hoge sukkelgehalte" van deze gerenommeerde motornichtentriepcamping. De aanblik van de aanwezige kladblokken in fragmentatievel vervulde Boer met zoveel walging, dat hij nog liever zijn band lek reed dan nog een minuut langer te moeten vertoeven tussen die Hans van der Togtstrippen.

 

Maar goed, Hutepuut en ik beloven namens Kuiken beterschap, dus hieronder volgt de AGENDA:

 

21 mei:                   ITAL-DAG 2000 in 'Den Hartogh Ford  Museum' in Hillegom, m.m.v. alle Italiaanse triepzooi.

10-11-12 juni:        Frau Hacke 2000 Pinksterweekend M ALLEN KOMEN  (Van Hal gaat niet)

16-17-18 juni:          Texel 2000 M ALLEN KOMEN  (Van Hal gaat ook)

Laatste zondag      MGEEN BUSSEN WANT  THEO & SUSAN           KRIJGEN BEZOEK (en dat

juni:                               willen ze wel een beetje leuk houden)

 

Gezocht:                DIGITALE RUGZAK (lees: laptop) voor Susan. Het zou leuk zijn als hij het

                               doet en tegen alles is ingeënt.

 

Kosten:                  Jullie zullen begrijpen dat met de inmenging van 'Textpliciet' de gratis informatie

tot het verleden behoort. Met mijn gemiddeld tarief komt dit bulletin op een kleine 2.000 gulden excl. BTW. En dat heb ik het nog niet over de noeste arbeid van de lieftallige Hutepuut. Wij roepen daarom ook Kuiken op om met een voor iedereen aanvaardbare oplossing te komen en ook een DMPGR-peeceepriveeproject zou een hus schelen. Omdat Hutepuut noch ik die kleine Germaan Geep ziet zitten,   zowel seksueel als qua postbode, breken wij een lans voor de verspreiding per e-     mail. Kijk als zelfs lomperiken als een Boer en een Kuiken tegenwoordig de vent lopen uit te hangen met hun Gay SM'etjes, dan moet het toch geen probleem zijn om dat handjevol met pus gevulde leden op het net te krijgen.

 

Wie reeds een e-mailadres heeft meld dit mij dan godver, dat scheelt weer een hoop dronken volk op de weg met fietstassen! Melden aub aan: vanhal@textpliciet.nl  En snel een beetje!

 

________________________________________________________________________________________________________svh12.05.00_______________________________