2009 Schedeldaklichting van Geep

Voor mijn Geep, met afstand mijn favoriete clublid, hierbij een welgemeend opbeurend woord.

 

Hebben ze daar in het Spaarne wellicht ook een schedeldaklichting uitgevoerd, of ijlt de narcose nog wat na? Er komen zulke ferme volzinnen uit uw toetsenbord, dat was voorheen nog weleens anders.

 

Als clubslet had ik mij vast voorgenomen me in een luchtig niemendalletje naast je neer te vlijen in je Hoofddorpsch ziekenhuisbed, al was er voor mij ongetwijfeld weinig eer aan te behalen geweest daar onder die van pus en geronnen bloed gesteven lakens. Helaas is je ziekbed - zoals met wel meer dingen aan onze veelbesproken Renntomate - veel te kort gebleken voor een bezoek en ben ik nu welhaast verplicht om je in je bedompte Hillegomsche woonstede te komen opzoeken. Ik verheug mij nu reeds op wat ik daar onder de onwelriekende navel zal aantreffen, met in gedachten vrolijk blatende, dartelende schapen, vrij van zorgen in de weide.

 

Nu even zonder scherts: ben je al weer een beetje op kleur? En wat zijn de gevolgen op termijn voor ons toch al niet zo bruisend seksleven? Enfin, een mondvol zal het beslist niet zijn dus daar komen we ongetwijfeld wel uit.

 

Voor nu wens ik je warme beterschap en als je nu eens al dat bloed uit je liederlijke tomatentronie een andere kant op weet te persen, komt het vast allemaal wel weer goed daar tussen die van schapenteken vergoorde liezen van je.

 

Tot gauw gekkie,

 

Van Slettensteijn