.

!

Loeiboei's Treffen 2010

!

Het weekend van 15 & 16 mei waren de Bollenstreek-Branchers van harte welkom (ben je overigens altijd....) op het landgoed van Nina en Loeiboei, namelijk: Bed & Breakfast “Oostersleep" in het kader van Loeiboei's treffen 2010. Het nachtleven werd opgeleukt door het lokale concert van "Mooi Wark". Klik op het vergrootglas voor foto en film materiaal (voor het film materiaal heb je minimaal Quick Time nodig. De install vindt je op: http://www.apple.com/quicktime/download/. Sommige PC's zijn eenmaal wat trager, heb in dat geval met afspellen even geduld!

Hokfeest 2010

!

 

Het "Hokfeest" 2010 (toch niet de laatste?) was bijzonder amusant, ook dit keer is het ochtendgloren door de gemiddelde Bollenbrancher niet ontgaan! Klik op het vergrootglas voor de afbeeldingen.

Loeiboei's Treffen 2011

!

Wederom waren de Bollenstreek-Branchers van harte welkom op het landgoed van Nina en Loeiboei, namelijk: Bed & Breakfast “Oostersleep" in het kader van Loeiboei's treffen 2011 met als middelpunt het concert van Mooi Wark. Klik op het vergrootglas voor de afbeeldingen.

Hokfeest 2011

!

Het "Hokfeest" 2010 (volgens boze tongen wel de laatste?) was bijzonder bijzonder. Met speciale dank aan het organisatie talent Marieke en consorten. Klik op het vergrootglas voor de afbeeldingen. Voor de goede orde: de foto’s zijn niet wazig!, de bedwelmende omstandigheid waaronder de foto's zijn genomen was "wazig".