Peer in memoriam

Op 15 september 2009 overleed Peter ('Peer') van den Berg, de oprichter van de Bollenstreek Branch. Direct na de oprichting in 1981 werd Peer ondemocratisch aangewezen als voorzitter en dat is hij al die jaren gebleven. Peer was de initiator van veel activiteiten van de Bollenstreek Branch. Hij dicteerde de 'brieffies' met aankondigingen van toertochten, treffens, feesten en andere Branch-evenementen. Hij had overal contacten en bedacht altijd weer wat leuks. Over Peer zijn tientallen anekdotes te vertellen. Met zijn vette lach vrolijkte hij de boel op en het was altijd gezellig als Peer erbij was.

Helaas hebben we Peer veel te vroeg verloren. Hij overleed op 51-jarige leeftijd en laat een dochter na. Op 22 september is hij naar het crematorium gebracht, zijn kist vastgesjord op een Harley Davidson met zijspan.

Hij werd begeleid door zijn familie en 75 leden van de Bollenstreek Branch. Zij vormden met hun 75 motoren een indrukwekkende rouwstoet. Deze laatste toertocht met Peer zal nog lang in het geheugen van de Branch gegrift staan.
De grote drukte tijdens de crematie bewijst opnieuw hoeveel mensen Peer een warm hart toedroegen. Wij zullen hem ontzettend missen.